Jigsaw

Jigsaw
Jigsaw

Jigsaw, extra erős natúr chili szósz. A legerősebb jelenleg a shopban!

 

    

 

Egységár:  39.900 Ft/l

Erősség
Extra erős
Térfogat
100 ml
Chili fajta
Jigsaw
Szósz típus
Natúr
Készlethiány
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 80 Ft
Részletek

A Jigsaw chili szósz, hát furcsa ezt mondani, de lenyomta a Berzerker-t az erejével! Amikor azt hittem, hogy a Carolina Reaper mindet visz, akkor egy kísérleti jelleggel ültetett chili, ebben az évben és ilyen időjárási körülmények között, durvább lett mint az eddigi király! Többen kóstoltuk, egyértelműen erősebb lett. Amiben más mindenképpen, hogy a Jigsaw chili-nek nincs annyira jellegzetes erőteljes íze mint a Morugának vagy a Reaper-nek. Ennél fogva akik nem szeretik mindenben a chilik jellegzetes markáns ízét, ők is talán szívesebben fogyasztják ezt a szószt!

Mi, akik rendszeres fogyasztók vagyunk és azért nem hökkenünk meg minden erős cucctól, azért egyből benedvesedett a szemünk alatt, meg vakargattuk a fejünket és mivel kiskanálról fogpiszkálónyi mennyiségeket próbálgattunk, igazából a szánk szélével sem tudtunk sok mindent kezdeni utána. :D

 

Ez volt a szubjektív vélemény.

Az objektív meg az, hogy Finnországban keresztezéssel hozták létre Trinidad Moruga chilikből. SHU értéke hozza szokásos durvát 1.200.000-2.000.000 közötti értékekre mondják, de ugye ez nyilván sok mindennek a függvénye. Olyan mint a bor például. Egyik évben ilyen, a másik évben olyan, ugyanaz a fajta, ugyanott.

 

Amihez ajánlom

Levesekhez, pörköltekhez, esetleg amikor nem tudsz sírni, de szeretnél, vagy használhatod minden olyan kiválósághoz, amit alapból csípősen ennél, de az adagolásnál ne ess túlzásokba! A viszonylag semleges, enyhe chilis beütésű íz univerzálisabbá teszi ezt a durvaságot.

 

Ha esetleg elsőre soknak érzed(amit megértenék), semmi gond, lépj egyet vissza amíg kialakul az ember szájában a teflon betét. :) Javaslom helyette a valamivel gyengébb: Napalm Death-et. Ennek sokkal gyümölcsösebb íze van és gyengébb is ezen a fronton.

 

Összetevők: Jigsaw Chili, almaecet, só, citromsav, nátrium-benzoát

 

Nettó térfogat: 100 ml

Felbontás után hűtőben tárolandó!

Minőségét megőrzi a címkén jelzett időpontig.

Gyermekek elől elzárva tartandó, a szósz extrém erős!

 

Származása: Finnország


 

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Lipcsik Zoltán
2023.01.28
Én ma kóstoltam elöször pécsett az ikarus falodába,tányér babgulyásba. Szóltak hogy óvatosan mert durva,de úgy tűnik öreg perverz állat vagyok mert vagy 40 éve kóstolgatok de ez viszi a pálmát! Nekem nem tűnt durvának viszont ízre is kiváló! Úgyhogy már rendelem is!