Gyakran ismételt kérdések

Termékekkel, termesztéssel, gyártással, vagy ehhez hasonló technikai kérdésekben:

Bárdos Viktor / 0620 - 417 2813

info@janchili.com

Cím:7140 Bátaszék, Babits Utca 45

 

Webshop-al, rendelésekkel, kiszállítással, sérült csomagokkal és hasonló kérdésekben:

Rita / 0630 - 647 1730

Zsolt / 0670 - 394 5371

sales@janchili.com  • Előre utalással, az ehhez tartozó adatokat a rendelés után email-ben kapod meg.
  • Utánvéttel - A Gls futárnál kártyával vagy készpénzzel.
  • A Foxpost automatánál utánvétet csak kártyával lehet kiegyenlíteni, akárcsak a Gls automatánál.
  • A Gls csomagpontoknál a csomagpont fizetési feltételei szerint lehet fizetni!
  • Biztonságos online fizetéssel a Barionnal. A kártyaadatok hozzánk egyáltalán nem jutnak el. Ha a fizetés nem sikerült és regisztrált vásárló vagy, akkor belépsz a fiókodba és bármikor újra tudod indítani a fizetést. Ellenkező esetben email-ben megkapod a további információkat.


Semmi gond nincs, mindent meg tudunk oldani. :)

Ha valami károsodás történt a csomagoddal, készíts egy fényképet és küldd el, vagy mindjárt a futárnál is megtagadhatod az átvételt.

Ha nem azt kaptad amit rendeltél, akkor küldünk helyette egy cserecsomagot. Kapsz hozzá egy címkét is a GLS-től, csak rá kell ragasztani és jön is vissza. Foxpost-nál az ingyenes visszaküldést kell választani. Neked nem kerül semmibe, hiszen mi hibáztunk, max mérgelődsz kicsit! :)

Apró de fontos információ, felbontott terméket nem veszünk vissza!

Ha nem érkezett meg a csomagod, mi megtaláljuk! Ha mégis elveszett valami a galaxisban, akkor kiküldjük újra, mi meg majd a futárcégeknél megoldjuk a dolgot!

Mint bárhol máshol, ritkán, de nálunk is előfordul, hogy pl. forrni kezd egy termék. Amikor kinyitod akkor bugyog ki a termék, vagy nagyon sziszeg. Ilyenkor szintén érvényes, hogy jelzel nekünk, mi pedig küldünk neked szó nélkül egy másikat!

Érdekes megfigyelés a témában, hogy sokan szégyenlik, hogy szóljanak, kellemetlennek érzik ezt, pedig nem tehetnek semmiről! Ez egy kicsit talán magyaros hozzáállás, történelmi okai is vannak, de ebbe most ne menjünk bele! :) Lényeg, hogy szólj, hogy minél gyorsabban nálad legyen az új termék!

De bármilyen probléma van, akkor jelezz nekünk!

sales@janchili.com

Rita / 0630-6471730A csomag feladását követően a Gls 1-2 munkanapon belül kézbesíti a csomagot, vagy leteszi az automatában, csomagponton.

Ha a Foxpost akkor a felvételt követően szintén 1-2 munkanapon belül elhelyezik az automatában.

A Csomagpiac is ugyanilyen kondíciókkal dolgozik.Regisztrációkor 150 pontot(forintot) írunk neked jóvá, hírlevél feliratkozáskor pedig 150 forintot.A hírlevélre azért kevesebb, mert ritkán szoktunk küldeni. :D

Legtöbb terméknél meghatározott százalékú forintot írunk jóvá neked, amit a következő vásárlásnál 10.000 forint felett, teljes mértékben felhasználhatsz. A szállítási költség nem számít bele ebbe az összegbe.

A pontjaidat 150 napon keresztül tudod felhasználni, utána elvesznek.Nehéz megítélni pontosan, hogy milyen erős egy termék, mert ugye elég szubjektív dolog ez, pl. mi már eléggé bírjuk az erőset, ezért sokszor nekünk nem erős ami másnak már eléggé. Továbbá az ízesített termékeknél az alapanyagok savassága, nedvességtartalma akár minden főzésnél máshogy veszi el a chili erejét. Kivétel a natúr termékek, amik mindig erősek, DE ott is van eltérés pl. az időjárás függvényében.

Amikor főzés után próbáljuk, teszteljük, olyankor is eltérnek a vélemények sokszor, hogy milyen erős is valójában az a termék, erre még rátesz az egy lapáttal, hogy beüvegezés után, kihűlve néhány nap után is már mást mutat. Főleg a paradicsomos alapú szószok nagyon trükkösek.

Ha ízlik egy termék, de nem elég csípős neked, jelezz nekünk, megkóstoljuk a szériát és legközelebb megpróbáljuk jobban eltalálni, ezzel megpróbálva igazodni az elvárásokhoz!

Mindig ugyanolyanra sajnos nem lehet legyártani a termékeket, hiszen kézműves termékek, nem kémiai eljárásokkal előállított/optimalizált műételek, ahol laboratóriumban minden pontosan ki van mérve és be van állítva.

Sőt bármilyen szempontból véleményed van egy termékről, vagy javaslatod van, akkor azt mondd el nekünk!

Köszönjük a segítséget ahhoz, hogy fejlődhessünk!

sales@janchili.com

 Igen tudunk, a lent látható árakon tudjuk teljesíteni, nagyobb súly esetén ez változhat.

A leggyakoribb országok amit kérdezni szoktak:

 

1.es zóna: Pl. Ausztria, Szlovákia: 7900 ft-tól (ez kb 2-3 kg-os csomagra érvényes)

2.es zóna: Pl. Németország,Hollandia, Belgium: 8500 ft-tól (ez kb 2-3 kg-os csomagra érvényes)

 

Extra megjegyzés ide: Ingyenesen nem tudjuk sajnos küldöldre küldeni a csomagokat, de annyi kedvezményt adunk, ha a rendelés eléri a magyarországi ingyenes kiszállítás mértékét(18.000 forint), akkor annak a szállítási módnak az összegét, levonjuk a külföldi szállítási díjból is. :)

 

 

Ha más országokba szeretnél rendelni, vedd fel velünk a kapcsolatot, sokminden megoldható.

sales@janchili.com

Rita / 0630-6471730Korábban mindig felírtuk akik pl. szerettek volna szalámit, savanyút, stb. De aztán hamar kiderült, hogy amikor felkerül a termék a shopba, ez logisztikai rémálom lesz, abból adódóan, hogy mindenkivel külön le kell ezt levelezni, miközben csúnyán el vagyunk havazva. Többen nem is válaszolnak egyből vissza, hanem csak napok múlva, ami hát megint csak problémás egy szűkös termék esetén.

Szóval ezt a megoldást kénytelenek voltunk elvetni.

 

A lehetséges alternatíva az, hogy amikor a facebook oldalon a Viktor jelzi, hogy készülni fog egy termék egy nagyjábóli időpontra, akkor leadni a megrendelést előtte valami más termékre, (mert remélhetőleg nem csak 1 termékre van igény :)) ,utalásos, vagy utánvétes szállítással és a megjegyzésbe beírni, hogy mit szeretne még valaki mellé. Ilyenkor mi átrakjuk a rendelést egy másik státuszba, majd amikor az új termék felkerül a shopba akkor mi hozzátesszük, majd indítjuk a csomagot.

 

Így aki szeretne a termékből, nem fog lemaradni, nekünk meg egyszerűbb lesz az életünk az ilyen ütős napokon. :)

 

Megértéseteket köszönjük!Sajnos ismerjük a problémát. Laikusan megfogalmazva, bizonyos email szolgáltatók nem működnek együtt mindenfajta weboldalnak az email küldő rendszerével.

Ilyenek legfőképpen a freemail (akik nem is hajlandóak ezen változtatni), vipmail, meg van még néhány szokatlan email cím is ami nem működik.

 

Szerencsére a szállító cégek is küldenek emailt, tehát azért lesz információ a rendelésről.