Vegyes csomag
Vegyes csomag
11 690 Ft

Vegyes csomag

Három fajta ízesített szósz és egy natúr szósz csomagban, - 570 forint kedvezménnyel.

Térfogat
100 ml
11 690 Ft
Részletek

Ez a csomag is, a Janchili vegyes csomag,  mint nálunk mindegyik, részben a kedvezőbb árról szól, de legfőképpen a jó és élvezetes evésről! Négyfajta szósz van most terítéken. Legyen elég itt az első bekezdésben annyi, hogy egy borsos-fűszeres, egy füstölt Jalapeno-s, egy különleges egzotikus szósz és egy extra erős Carolina Reaper natúr szósz. Olvassátok el lejjebb pontosan mi micsoda, ha még nem ismeritek. 12260 forint helyett most 11690 forintért lehet a tiéd, -570 forint kedvezményt jelent!

 

Mr. Fika: Zöldbors szemek Bulleit Bourbon Whiskey-ben flambírozva, zamatos zöldségek és Habanero Chili eszméletlenül mámorító egyvelege. Több info itt: Klikk ide!

Chipotle: A Chipotle szósz egy füstölt Jalapeno paprika és a napérlelte, extra zamatos San Marzano paradicsom életre szóló házassága. A végeredmény egy kellemesen és közepesen csípős, telt ízű csoda. Ha többet szeretnél tudni akkor: Klikk ide!

Monkey Milk: Azt hiszem a legnagyobb bizonytalanságot okozó szósz. :) Gondolom a színe és az összetevők miatt. DE! Az egyik kedvenc szósz, az egyedi ízével, ami ráadásul tényleg finom még a rántott húshoz is! Akik kóstolják, ők mindig meglepődnek rajta, hogy milyen finom is valójában. Itt tudod megnézni alaposabban, hogy mi is ez: Klikk ide!

Berzerker: A jelenlegi világbajnok első helyezett Carolina Reaper Chili brutális ereje üvegbe zárva. Ha többet szeretnél tudni akkor: Klikk ide!

 

Nettó térfogat üvegenként: 100 ml

 

Felbontás után hűtőben tárolandók!

Minőségüket megőrzik a címkén jelzett időpontig.


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!