A legerősebbek csomag
A legerősebbek csomag
14 460 Ft

A legerősebbek csomag

A "legerősebbek csomag", 3 extra erős natúr chili szószt és egy Ghost chili örlőt tartalmaz, 1000 forint kedvezménnyel egyben!

 

Nettó térfogat: 3 X 100 ml + 75 ml

Erősség
Extra erős
14 460 Ft
Részletek

1000 forinttal - 7% kedvezőbb áron éred el így az extra erős szószokat és a Ghost örlőt, mintha külön vennéd meg őket! Így 15560 forint helyett 14460 forintért  kapod meg!

Ebben a kis csomagban összeválogattam nektek(fanatikusoknak, bátraknak, őrülteknek :D és annak aki szereti és bírja ), a legütősebb 3 fajta extra erős natúr Chili szószt, ami nálam kapható! NEM ecetes és nem sós egyik sem, mint általában szokott lenni! Itt csak a paprika natúr ereje és íze van jelen!

 

Itt tudjátok elolvasni milyen termékek is ezek valójában:

 

Berzerker: A jelenlegi világbajnok első, színtiszta Carolina Reaper Chili szósz.  Klikk ide!

Napalm Death: Sárga Trinidad Moruga Skorpió szósz. Azonnal elcsavarja a fejed. Semmi mellékíz, csak a kellemesen gyümölcsös íz a brutális erő ölelésében. Ha többet szeretnél tudni akkor: Klikk ide!

Black Mamba: Igazi rosszfiú. Big Mama, Barna Moruga és Chocolate Habanero speciális elegyéből készült férfias ízvilágú zsenialitás. Karcos, mint a sziklás hegyek és a fákkal színezett szavannák, ahol a Black Mamba tanyázik. Ha többet szeretnél tudni akkor Klikk ide!.

Ghost a 2006-os  kapszaicin bajnok, hogy miből áll: 100% Ghost Chili szárítva. Ha többet szeretnél tudni akkor: Klikk ide!

Nettó térfogat üvegenként: 100 ml, az örlő 75 ml

 

Felbontás után hűtőben tárolandó!

Minőségét megőrzi a címkén jelzett időpontig.

Gyermekek elől elzárva tartandó, a termékek extrém erősek nekik!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!