Ínyenc csomag
Ínyenc csomag
8 910 Ft

Ínyenc csomag

Ínyenc csomag 560 forintos kedvezménnyel! Egy ízes, egyedi ízvilággal rendelkező Chili szósz válogatás.

 

Nettó térfogat üvegenként: 100 ml

Térfogat
100 ml
8 910 Ft
Részletek

Ez a csomagunk a Janchili Ínyenc csomag 560 forint kedvezménnyel, ami egy ízes, egyedi ízvilággal rendelkező chili szósz válogatás. Nem teljesen kezdő csomag, mert van benne egy Napalm Death extra erős natúr szósz is, amit ezért nem egy Berzerker ,de azért nem is egy vajas kenyér. ;)


Szóval ha szereted a karakteres, egyedi ízeket akkor ez biztosan neked való! Mindhárom teljesen más ízvilág, de mindhárom a kedvencek között van! 9470 forint helyett 8910 forintért kapod meg most ezt a három szószt!

 

A szószoknak itt találod külön a leírásaikat:

Chipotle: A Chipotle szósz egy füstölt Jalapeno paprika és a napérlelte, extra zamatos San Marzano paradicsom életre szóló házassága. A végeredmény egy kellemesen és közepesen csípős, telt ízű csoda. Ha többet szeretnél tudni akkor: Klikk ide!

Napalm Death: Natúr Trinidad Moruga Skorpió chili darálmány, a világ 2. legerősebb chilijéből. Semmi mellékíz, csak a kellemesen gyümölcsös íz a brutális erő ölelésében. Ha többet szeretnél tudni akkor: Klikk ide!

Monkey Milk: Sárga kaliforniai paprika alap, akácméz gondoskodó ölelésével, a házi mustár lágy érintésével és a Habanero chili erejével és zamatával alkottam meg ezt a pikáns egyveleget. Elég ránézni, a színétől máris mosolyra kanyarodik a szád. Az íze ennél több viszont, az elején enyhén édes, pikáns, a végén pedig a Habanero klasszikus ízével cseng le a szádban amit megfejel a közepes erejével. Ha többet szeretnél tudni akkor: Klikk ide!

Nettó térfogat üvegenként: 100 ml

 

Felbontás után hűtőben tárolandók!

Minőségét megőrzi a címkén jelzett időpontig.


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!