Fűszeres csomag
Fűszeres csomag
10 270 Ft

Fűszeres csomag

Fűszeres chili szószok egy kupacban, -570 kedvezménnyel.

Nettó térfogat üvegenként 100 ml

Red Baron: 250 ml

Erősség
Csípős
10 270 Ft
A vásárlás után járó pontok: 205 Ft
Részletek

Fűszeres-borsos, mangós-korianderes, olaszos szósz/öntet és 12 fűszeres keleties jellegű chili szószok -490 forint kedvezménnyel csomagban. 10760 forint helyett így 10270  forintért tiéd lehet ez a négyes! Na ez most aztán tényleg egy jó kis fűszeres chili szósz válogatás lett!

De inkább olvasd el az összesnek a leírását amit tartalmaz a csomag, ott van néhány tipp arra, hogy mihez passzolnak igazán, de egyébként a képzeleted szabja meg csak a határt!

 

Le Chef: A Trinidad Moruga Skorpió chili és 12 mesteri érzékkel összeválogatott fűszer csodagyereke ez a műalkotás. Szó szerint mesteri ugyanis egy mesterszakács segítségével állítottam össze! Kellemesen pikáns, enyhén keleties beütéssel. Ha többet szeretnél tudni róla: Klikk ide!

 

Mr. Fika: Zöldbors szemek Bulleit Bourbon Whiskey-ben flambírozva, zamatos zöldségek és Habanero chili eszméletlenül mámorító egyvelege, mustár és balzsamecet selymes ölelésében. Mielőtt elmenekülsz a nevétől… Mr. Fika kedves barátom után kapta, így tisztelegve előtte, hogy a kezdeti lépésekben segítségemre volt abban, hogy eredeti, minőségi, USA-ból származó magokkal kezdhessem a paprika termesztést. Ha többet szeretnél tudni róla: Klikk ide!

Poisoned Apple: Almás, mangós, fűszeres, keleties beütéssel, de nem korlátozódik be mégsem ez miatt. Eléggé univerzális lett, teljesen új ízeket varázsolt mindennek, még minket is meglepett. Több info: Klikk ide!

 

Red Baron: Hamisítatlan olasz ízvilágú, oregános, bazsalikomos, fokhagymás szósz! Itt nézheted meg jobban mi is ez:  Klikk ide!

Nettó térfogat üvegenként: 100 ml

Red Baron : 250 ml

 

Felbontás után hűtőben tárolandók!

Minőségét megőrzi a címkén jelzett időpontig.


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!