Füstös csomag
Füstös csomag
7 300 Ft

Füstös csomag

Füstös / paradicsomos alapú chili szósz és csípős ketchup csomagban -470 forint kedvezménnyel.

Nettó térfogat üvegenként a szószok: 100 ml , Ketchup : 250 ml

7 300 Ft
Részletek

Füstös / paradicsomos alapú chili szósz és csípős ketchup csomagban -470 forintos kedvezménnyel. 7770 forint helyett így 7300 forintért tiéd lehet ez a hármas, ami elmaradhatatlan számomra a grillezésnél, de a hamburgerbe is rendszeresen teszem és a pizzát sem hagyom érintetlenül!

De inkább olvasd el az összesnek a leírását amit tartalmaz a csomag, ott több tipp van arra, hogy mihez passzolnak igazán, de egyébként a képzeleted szabja meg csak a határt!

Chipotle: A Chipotle szósz egy füstölt Jalapeno paprika és a napérlelte, extra zamatos San Marzano paradicsom életre szóló házassága. A végeredmény egy kellemesen és közepesen csípős, telt ízű csoda. Ha többet szeretnél tudni akkor: Klikk ide!

Ketchup: Saját termesztésű zamatos, napérlelte San Marzano paradicsomot, ropogós hagymát, fokhagymát és Trinidad Scorpion Moruga chili-t, bársonyos mustárt, aranyló mézet és egyedi recept alapján, fűszerek kombinációját főztem össze. Az eredmény magáért beszél! Ilyen nincs máshol és garantáltan egyedi!Ha többet szeretnél tudni róla akkor: Klikk ide!

Black Widow: Paradicsomos alapú szósz, amibe ananászlé, aranyló méz, bársonyosan krémes mustár, füstölt paprika és Habanero chili is került. Ebből már ki is találhatod, hogy ez nem egy egyszerű Barbecue szósz, hanem ez annál több. A végeredmény egy szemet gyönyörködtetően csodálatos fekete szósz lett, az íze pedig az ízlelő bimbóid is rabul ejti a karakterességével, ezt garantálom! Egy igazi amerikai jellegű BBQ szósz ,magyar köntösbe bújtatva. Ha többet szeretnél tudni róla akkor: Klikk ide!

Nettó térfogat üvegenként a szószok: 100 ml , Ketchup : 250 ml

 

Felbontás után hűtőben tárolandók!

Minőségét megőrzi a címkén jelzett időpontig.


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!