Jalapeno savanyúság - 870ml
Jalapeno savanyúság - 870ml
2 990 Ft

Jalapeno savanyúság - 870ml

Jalapeno savanyúság - 870ml
Jalapeno savanyúság - 870ml

Roppanós Jalapeno chili savanyúság, hagyományos eljárással készült, kézműves, minőségi termék.

 

 

Egységár:  3436 Ft/l

Erősség
Csípős
Térfogat
870 ml
Chili fajta
Jalapeno
Raktáron :  9 db
2 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
Részletek

A Pfefferoni savanyúság.Mindenki találkozott vele már valamilyen formában. DE mindenki futott bele már jobb, rosszabb termékbe. Nos ez akkor a jobb fajta lesz, mert házilag készült a kis gyártóműhelyemben és az saját földemen termett, továbbá hagyományos eljárással készült és a lényeg, hogy szüret után aznap kezdődik a feldolgozás! Ez az amiért pedig jól megőrzi az erejét és zamatát, ízét! 

 

Amihez ajánlom
Pizzára, szendvicsekbe, a sajttal töltött bundás vagy rántott hús közé keverve, hentes tokányba keverve az uborka helyett, vagy mellé az extra ízért, a tejszínes csirkemellhez, hamburger, saláták, stb.

 

Összetevők: Pfefferoni paprika, 10 % ecet, só, cukor, fűszerek, citromsav, kálium-szorbát

 

Nettó térfogat: 870 ml

 

Felbontás után hűtőben tárolandó!

Minőségét megőrzi a címkén jelzett időpontig.


Jalapeno chili ismertető: Fényes sima felületű paprika, 5-8 cm hosszal. Mi zöld formában ismerjük általában, de piros lesz ha tovább hagyjuk érni.

SHU értéke: 2500-8000

 

SHU érték: Csípősségi egység, amivel a paprikában megtalálható kapszaicin mennyiségét jelzik. Ezt az értéket a Scoville-skála segítségével tudjuk besorolni, osztályozni. Pontos értéket nem lehet mondani egy paprikára sem, mert túl sok tényező befolyásolja. Pl. időjárás, föld minősége, a szóban forgó paprika származása.

 

Ízvilága: Könnyed, füves, friss ízű paprika, még zöld formában. Pirosra érve elveszíti a fényességét és az általunk megszokott ízt is, inkább keserűbb - de édesebb és erősebb is lesz. Más lesz ezáltal a felhasználási területe is a piros Jalapeno chilinek.

 

Származási ország: Mexikó


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!