A sárgák csomag
A sárgák csomag
8 920 Ft

A sárgák csomag

450 forint kedvezmény a csomagban, könnyed, egzotikus, gyümölcsös ízekkel!

Egy Trinidad Moruga natúr szósz és két könnyed, ízesített, isteni finom chili szószt tartalmaz a csomag!

 

Nettó térfogat: 100 ml / üveg

Térfogat
100 ml
8 920 Ft
Részletek

Mondjuk ki bátran, szeretjük a sárga színű szószokat, nem is kicsit. Ez ismét egy kedvenc válogatás, amit kedvezményes áron kínálunk! 450 ft-os kedvezménnyel.

 

De nem is ez a lényeg, van közös a 3 szószban a színen kívül is. Erősségben a Poisoned Apple és a Monkey Milk kb egy szinten vannak, kellemesen csípnek, de nem csapnak elviselhetetlenbe. Mivel a Napalm Death egy natúr chili szósz, ott már vannak meglepetések néha az arcokon amikor kóstolják! Aki már rutinos róka, az meg már szinte vajas kenyérre is teszi, legfőképpen a különleges gyümölcsös, isteni íze miatt. Ez az amiben viszont még hasonló a három szósz, a könnyed, friss, gyümölcsös, egzotikus, zamatos ízek amit mind a három másképpen valósít meg!

 

Olvassátok el melyik mi, hogy jobban képben legyetek, elég népszerű szósz mindegyik nálunk eladás és fogyasztás szempontjából is. :)

 

Poisoned Apple: Katt ide!

Monkey Milk: Katt ide!

Napalm Death: Katt ide!

 

Nettó térfogat: 100 ml / üveg


Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Kovács Erik
2024.01.10
Maxpont!
Egy kellemesen édes és egy jó paprikás szósz, ami pont annyra intenzív hogy még azért érzel más ízt is. A Napalm death pedig hű a nevéhez, nyers erő üvegbe zárva.
Pálinkó Lajos
2023.12.20
Első osztályú szószok.Imádom!