Gold Rush
Gold Rush
2 490 Ft

Gold Rush

Gold Rush
Gold Rush

Habanero chilis mustár, kellemes erővel, fűszeres ízzel.

 

    

 

Egységár:  9960 Ft/l

Erősség
Csípős
Térfogat
250 ml
Chili fajta
Habanero
2 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft
Részletek

Nehéz túl okosakat írni egy mustárról.  Ez is olyan mint egy mustár, de mégsem teljesen. :D Igazából kellemes mustár ízű, amit ellágyít a majonéz és a méz. Nem ez a mustár fog az orrodban gőzölögni, mint egy torma. Nem , itt a lényeg az volt, hogy legyen mustár és fűszeres íze, mely ízek eltűnésekor a lényeget, a Habanero Chili kellemes ízét is visszakapjad, hiszen ezért érdekes a chilis mustár nem? :)

 

Amihez ajánlom

Mindenhez, amihez egyébként is mustárt fogyasztasz. Virslik, kolbászok, pocsék debreceni kolbászok javításához, szendvicsekhez, hamburgerekhez.

 

Nem győztelek meg? Akkor itt van egy kis szendvics krém helyette: Sandwich Scream

 

Összetevők: mustármag, cukor, méz, majonéz, alma ecet, fűszerek, Habanero Chili, só, Na benzoát, citromsav

 

 

Nettó térfogat: 250 ml

Felbontás után hűtőben tárolandó!

Minőségét megőrzi a címkén jelzett időpontig.

 


Habanero ismertető: Felülete sima,nem recés, vagy bordázott, mint sok erősebb chilinek. Nagysága 2,5-7 cm körüli szokott lenni, színe függ az adott fajtától.

SHU értéke: 100.000-350.000

SHU érték: Csípősségi egység, amivel a paprikában megtalálható kapszaicin mennyiségét jelzik. Ezt az értéket a Scoville-skála segítségével tudjuk besorolni, osztályozni. Pontos értéket nem lehet mondani egy paprikára sem, mert túl sok tényező befolyásolja. Pl. időjárás, föld minősége, a szóban forgó paprika származása.

Ízvilága: Trópusi, gyümölcsös , édeskés + a Habanero számomra egyedi érdekes íze,ami az egyik kedvencemmé teszi. Egy mutatós paprika, ami jól mutat a konyhában is.

Származási ország: Dél-Amerika


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!